Eén tablet bevat:

Vitaminen
niacine (vitamine B3)35 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5)100 mg
foliumzuur (vitamine B11)400 mcg
vitamine B12 (cyanocobalamine)6 mcg
biotine100 mcg
cholinebitartraat120 mg
inositol100 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur)30 mg


Mineralen (elementaire hoeveelheid)
koper (-gluconaat)2000 mcg
jodium (kaliumjodide)150 mcg
ijzer (-gluconaat)18 mg
mangaan (-gluconaat)5 mg
zink (-citraat)15 mg

Ingrediënten:
maltodextrine, vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), mineralen, vitaminen, cholinebitartraat, inositol, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), paba, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), verstevigingsmiddel (acaciagom).

Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bevat niacine dat kort na inname een onschuldige rode verkleuring van de huid kan geven (flush). Dit verdwijnt weer snel. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. 

Biotine is goed voor huid en haar en zink is goed voor nagels.
Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij

Gezonde en evenwichtige voeding zorgen voor een goede conditie van je haar, huid en nagels. Toch kan een aanvulling soms wenselijk zijn. Hair, Skin & Nail Kare, (voorheen bekend als Hair Kare) is een voedingssupplement voor iedereen die naast zijn gezonde voeding iets extra’s wil doen aan haar, huid en nagels van binnenuit. Hair, Skin & Nail bevat een uitgekiende mix van vitamine B8 (biotine), vitamine B3 (niacine), koper, zink en jodium.

Biotine helpt bijvoorbeeld bij het gezond houden van de huid maar is ook goed voor je haren. Niacine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en voedt de huid van binnenuit. Daarnaast draagt koper bij aan een normale huidpigmentatie en de normale pigmentatie van je haar. Zink en jodium  voeden de huid binnenuit. Zink houdt ook je haren sterk en zink is goed voor je nagels. Het aanwezige choline ondersteunt de reinigende werking van de lever. Je kunt dit product goed combineren met Fish EPA Original of Fish EPA Max.

  1. Biotine, koper en zink
  2. Zink, jodium en niacine 

Dit product kan een levertijd hebben van 3 tot 4 dagen.

Hair, Skin & Nail Kare

  • Merk: Orthica
  • Verpakking: 60 tabletten
  • Beschikbaarheid:Uitverkocht
Let op: Dit product is niet op voorraad.