Eén tablet bevat:

Vitaminen 
vitamine C (calciumascorbaat (Ester-C®))500 mg
met vitamine C-metabolieten
- L-threonzuur
- L-lyxonzuur
- L-xylonzuur

Ingrediënten:
calciumascorbaat (Ester-C®), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose), glansmiddel (glycerine), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. 

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Beter opneembaar en langer actief, mild voor de maag.
Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij.

Zoek je een milde vitamine C? Ester-C-500 bevat per tablet 500 mg calciumascorbaat, een niet-zure vorm van vitamine C. Ester-C (calciumascorbaat) is geschikt voor ouderen omdat het mild is voor maag en darmen. De aanwezigheid van begeleidende stoffen in dit voedingssupplement (metabolieten) zorgt voor een betere opneembaarheid en een langere beschikbaarheid van vitamine C in het lichaam. Bij inname van 200 mg extra vitamine C naast de aanbevolen dagdosis van 75 mg1 draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Als antioxidant helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer in het bloed en de opname van ijzer uit de voeding. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Bovendien ondersteunt Vitamine C ook de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C is goed voor het geheugen.

1. Bron: Voedingscentrum

Dit product kan een levertijd hebben van 3 tot 4 dagen.

Ester C-500

  • Merk: Orthica
  • Verpakking: 90 tabletten
  • Beschikbaarheid:Uitverkocht
Let op: Dit product is niet op voorraad.